Cookie- og privatlivspolitik

 

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores

indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles

oplysninger, bør du slette dine cookies (https://minecookies.org/cookiehandtering/) og undlade videre brug af

websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der

har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det

formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde

skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

Personoplysninger

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter

vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af

indhold, hvis du deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig

brug af services eller foretager køb via websitet.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din

computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på

(interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles

desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med

køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt

bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i

øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst

sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de

services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at

optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke

længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er

derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og

alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke

tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af

annoncering.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler

udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi

anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre

indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet

oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller

slettet. Henvendelse herom kan ske til: camillaemiliecom@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling

af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til https://www.datatilsynet.dk/.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Camilla Emilie I/S

Peder Hjorts Vej 7 st.tv

2500 Valby

Telefon: 30134708

Email: camillaemiliecom@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram

 © 2019 CAMILLA EMILIE CVR: 40706607